lauantai 30. maaliskuuta 2013
keskiviikko 27. maaliskuuta 2013
Kummilikkojen leipomuksia
Pytinki messuilla käytihin kummilikkojen kans kattelemas. Kaikkee kivaa olikin nähtävillä ja Pöyröönkin kans päästihin samahan kuvahan. Täs juu Pöyröö yksistään- et ei teil viäl näös vikaa oo ;)
Kun kotiuruumma niin pikavauhtia vaatteiren vaihtohon,evähät fölijyhyn ja menoksi. Systerille grillaileen suuntasimma, aarinko ku nii komiasti paistoo. Grilli oli täynnä herkkuja, mut ei kerenny kuvaileen ,näläkääsiä ku oltihin. Folionyyteissä lämpeni jälkkäri, elikkäs banaania ja fazerina karkkeja.
sunnuntai 10. maaliskuuta 2013
Never ending card - eka " kortti" |
"toinen" kortti |
"kolmas" kortti |
"neljäs" kortti |
Cupcakeja suklaaparatiisin kuppikakut ohjeella. Päällä kermapursotukset ja appelsiinin lohko. |
Puolukat ja sokeri keittymäs. Valmiista hillosta on kuva viäl ottamatta. |
perjantai 8. maaliskuuta 2013
Puolukka-Valkosuklaakakku . Reunoja en siistinyt ja yhtä hyvää oli ;D |
Vaikka jo illan puolella ollahankin niin viälä ei oo myähäästä toivotella Naistenpäivää.
Saittakos ruusuja tai muuta mukavaa? Miä en ainakaa viälä, mut jos vaikka päivän myähäs jotai ylläriä sais
hmmmm...tai sit ei =D . Tekaasiin Puolukka-Valkosuklaakakun jääkaappiin ootteleen viikonlopun viarahia.
Samalla tein ukkokullalleni leivoksen.
Laitampa kakun ohojeen tähän nytte jo etten unohra millä ohojeella tein.Kuvia saatta myähemmin jos muistan kuvata. ;D .Muistis ei oo mitää vikaa, tämmösiä piäniä unohteluja joskus- et ei oo jokapäiväästä.Ei tartte hualestua viälä!
Ja ohje tässä:
Pohja:
4 Kananmunaa Vatkaa munat+sokeri vaahdoksi. Lisää varovasti muut aineet.
1 dl sokeria Pohjaa paistetaan 225 asteisessa uunissa ,kunnes kypsää.
3/4 vehnäjauhoja
3/4 perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta
Täyte 1:
½ l puolukoita Kieheutin puolukat + sokerin ja soseutin osittain
2,5 dl sokeria sauvasekoittimella. Tämän seoksen laitoin pohjan päälle.
Täyte 2:
4 dl kermaa Vaahdotin erikseen kerman ja flora vispin.
2 ½ dl Flora Vispiä
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
6 Liivatelehteä Liivatteet liotetaan kylmässä vedessä
200 g valkosuklaata ja sulatetaan kuumaan vesitilkkaan.
maun mukaan vanilliinisokeria Valkosuklaa sulatetaan,Valkosuklaa
sulatetaan, tein mikros.Sitten vaan yhdistetään kaikkiaineet.
Alajärvelle tuli suunnattua eilen shoppaileen systerin+ miästen kans ja näläkähän siälä yllätti. Systerin ystävä oli kehunut tätä paikkaa hyväksi ja pitihän se käyrä testaamas. Yllätys olikin aikamoinen saatuamme annokset eteemmä - jyty kokoonen kebabrulla.Sitä ei torellakaan jaksanu kerralla syärä, joten loput folioon ja kotia iltapalaksi ;)