keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Täytekakku, voileipäkakku, geisha-banaanikakku, sotkun munkit, minimuffinssit

Täytekakun välissä mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Joulutähdet tehty sokerimassasta.



 Voileipäkakun ohje:  TÄÄLLÄ

Tein vähän omia muokkauksia ohjeeseen eli lepänä käytin ruis paahtoa. Kylmäsavupororouheen tilalla käytin mureaa härkää silputtuna. Ylemmässä kuvassa olevat tuorejuustot laitoin plus 200 g maustamatonta tuorejuustoa sekä 100 g creme fraichea. Kuorrutukseen 200 g maustamatonta tuorejuustoa ja majoneesia sekaisin. Jätin leipäkuutiot pois ja koristeluun käytin mureaa härkää, vähän vihreetä, minitomaatteja , persiljaa ja tuorekurkkua. Hyvää tuli - teen toistekkin. =D
Geisha-banaanikakun ohje on TÄÄLLÄ. Käytin kermaviilin tilalla purkin ranskankermaa ja jätin kuorrutteet pois.
 Sotkun munkit on aina yhtä hyviä =D. Minimuffinssien ohje löytyy TÄÄLTÄ. Jätin näistäkin kuorrutteen pois.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti