Täytekakun välissä mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Joulutähdet tehty sokerimassasta. |
Voileipäkakun ohje: TÄÄLLÄ
Tein vähän omia muokkauksia ohjeeseen eli lepänä käytin ruis paahtoa. Kylmäsavupororouheen tilalla käytin mureaa härkää silputtuna. Ylemmässä kuvassa olevat tuorejuustot laitoin plus 200 g maustamatonta tuorejuustoa sekä 100 g creme fraichea. Kuorrutukseen 200 g maustamatonta tuorejuustoa ja majoneesia sekaisin. Jätin leipäkuutiot pois ja koristeluun käytin mureaa härkää, vähän vihreetä, minitomaatteja , persiljaa ja tuorekurkkua. Hyvää tuli - teen toistekkin. =D
Geisha-banaanikakun ohje on TÄÄLLÄ. Käytin kermaviilin tilalla purkin ranskankermaa ja jätin kuorrutteet pois. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti