Alkuruokana Silli-Punajuurimousse:
200g ranskankermaa
silliä ja etikkapunajuurta laitoin summissa, maistellen välissä ja lopuksi maustoin chilipippurilla
Kaikki nämä vaan sekaisin blenderillä hmmm- ite käytin sauvasekoitinta =D
Kokeilemisen arvoista !
Hypätääs sitten jälkkäriin ihan siitä syystä, et pääruoka jäi kuvaamatta =/ ja jälkkärinkin muistin nii myähään et yhellä oli enää koskematon. Vesipisarat tuli siitä ku pirin kelmua lasien ympärillä jääkapissa, enkä tiätenkään alaannu putsaileen ku oisin kuiteski sörkkiny ite jälkkäriin =D
Elikkäs tämä on Pannacotta:
3 dl vaniljakastiketta
1 tl vaniljasokeria
n.80 g valkosuklaata
Nämä kiehautetaan, suklaa sulaksi ja lisätään liotetut liivatteet, joita laitoin 2,5 kpl
Kaadetaan huoneenlämpöisenä tarjoiluastioihin.
Marjakastike päälle:
400 g marjoja (käytin mansikoita+mustikoita)
1 dl vettä
1 rkl sokeria
Kiehutetaan n.15 min ja paseerataan seos+ jäähdytetään
Kaadetaan pannacottan päälle ja koristeliin valkosuklaarouheella
Hyvää oli Njam!