maanantai 24. joulukuuta 2012
sunnuntai 25. marraskuuta 2012
Hatturasia
Tässä osat hatturasiaan ja ohoje löytyy Täältä. Mittoja muuttamalla saapi eri kokoosia rasioota. |
Tässä pohjan halkaisija on 10 cm ja 20 cm reunakaistaleiden pituus ja leveys 3 cm. |
Kannen teen näin (mun miälestä helepompi) elikkäs kiinnitän kansinauhan kartonkiin ja leikkaan sen jälkeen muotoonsa. |
Oon yhyristäny niiteillä (liimallakin voi) .Niitit kannattaa laittaa ennen päällystämistä tai sitten laittaa koristeet niittien kohtaan kuten miä teen tämän kohoralla. |
Tässä koristeita vailla olevia hatturasioita. Näihin mahtuu rahalahja, koruja, hmmm...ja mitä pientä kukin keksiikin. |
Tulisesti maustettuja hornetteja kasvispedillä (wok thai) |
Haudutettua punajuurta ja vuohenjuustokrutonki. Vuohenjuuston tilalla käytin normaalia pöytäjuustoa-Ohje täällä. Kannattaa kokeilla -oli hyvää ! |
Tässä annos ilman tuoresalattia ym. |
Mansikka-jogurttiherkku Ohje 4:lle 2 dl mansikoita 2 dl vadelmahilloa n.3 dl vaniljajogurttia kermavaahtoa Soseuta mansikat ja lisää vadelmahillo. Laita kerroksittain tarjoiluastiaan ja koristele. |
tiistai 23. lokakuuta 2012
Suklaapohjaisia leivoksia voikreemikuorrutteella |
KARPALO-VALKOSUKLAA HYYTELÖKAKKU
Ohoje: 130 g valkosuklaata sulana
200 g karpalotuorejuustoa
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2,5 dl Flora kuohua vaahdotettuna
n. 100 g turkkilaista jogurttia
5 liivatelehteä + tilkka vettä
Kiille : n 3 dl karpaloja
n. 1 dl vettä
5 liivatelehteä
sokeria maun mukaan
Tein tämän vähä soveltaen mututuntumalla. Yleensähän näihin tehdään piparimurskapohja, mutta mie en niistä oikee välitä ni jätin pois. Elikkäs suklaa sulatetahan, kerma vaahdotetahan ja sotketahan kaikki vaan sitten sekaasin.Muistaen liottaa liivatteita ensin kylmässä vedessä ja sitten vasta liotetaan kuumaan nesteeseen. Kiilteessä keitin karpaloja vedessä, että pehmenivät ja sen jälkeen paseerasin ne siivilän läpi .Sit vaan liivatteille liotukset ja sulatukset ja sekaan vaan .Siis kokeilemisen arvoonen ohoje on ,että koklaileen vaan! Miä ainakin tykkäsiin vaik ite sanonki =D
Tämmöttiisen oli aivan pakko koklata teherä ja kyll se vaa onnistu =) Jos haluat koklata, ohjeen löydät tästä
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)