Suklaapohjaisia leivoksia voikreemikuorrutteella |
KARPALO-VALKOSUKLAA HYYTELÖKAKKU
Ohoje: 130 g valkosuklaata sulana
200 g karpalotuorejuustoa
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2,5 dl Flora kuohua vaahdotettuna
n. 100 g turkkilaista jogurttia
5 liivatelehteä + tilkka vettä
Kiille : n 3 dl karpaloja
n. 1 dl vettä
5 liivatelehteä
sokeria maun mukaan
Tein tämän vähä soveltaen mututuntumalla. Yleensähän näihin tehdään piparimurskapohja, mutta mie en niistä oikee välitä ni jätin pois. Elikkäs suklaa sulatetahan, kerma vaahdotetahan ja sotketahan kaikki vaan sitten sekaasin.Muistaen liottaa liivatteita ensin kylmässä vedessä ja sitten vasta liotetaan kuumaan nesteeseen. Kiilteessä keitin karpaloja vedessä, että pehmenivät ja sen jälkeen paseerasin ne siivilän läpi .Sit vaan liivatteille liotukset ja sulatukset ja sekaan vaan .Siis kokeilemisen arvoonen ohoje on ,että koklaileen vaan! Miä ainakin tykkäsiin vaik ite sanonki =D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti