tiistai 23. lokakuuta 2012

Suklaapohjaisia leivoksia voikreemikuorrutteella

                  

                              KARPALO-VALKOSUKLAA HYYTELÖKAKKU


                                               Ohoje:  130 g valkosuklaata sulana
                                                             200 g karpalotuorejuustoa
                                                             3/4 dl sokeria
                                                             2 tl vaniljasokeria
                                                             2,5 dl Flora kuohua vaahdotettuna
                                                         n. 100 g turkkilaista jogurttia
                                                             5 liivatelehteä + tilkka vettä

                                               Kiille :  n 3 dl karpaloja                     
                                                          n.  1 dl vettä
                                                               5 liivatelehteä
                                                         sokeria maun mukaan

Tein tämän vähä soveltaen mututuntumalla.  Yleensähän näihin tehdään piparimurskapohja, mutta mie en niistä oikee välitä ni jätin pois. Elikkäs suklaa sulatetahan, kerma vaahdotetahan ja sotketahan kaikki vaan sitten sekaasin.Muistaen liottaa liivatteita ensin kylmässä vedessä ja sitten vasta liotetaan kuumaan nesteeseen.  Kiilteessä keitin karpaloja vedessä, että pehmenivät ja sen jälkeen paseerasin ne siivilän läpi .Sit vaan liivatteille  liotukset ja sulatukset ja sekaan vaan .Siis kokeilemisen arvoonen  ohoje on ,että koklaileen vaan! Miä ainakin tykkäsiin vaik ite sanonki =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti