Kahta eri suolaista piirakkaa tekaasiin. Molemmissa on samalla ohjeella tehty pohja ja täytteiden päälle tuleva liemi on molemmissa sama. Täyteaineet ovat sitten erilaisia.
Elikkäs pohjan ohje löytyy TÄÄLTÄ.
Kalapiirakka kuvassa ylimpänä. Fileeratun kirjolohen paloin pieniksi paloiksi ja niiden joukkoon sekoitin yhden Limen mehun, suolaa ja tilliä. Annoin olla jääkaapissa sen aikaa kun tein pohjan valmiiksi. Löysähkön pohjataikinan kaadoin pellille ja sen päälle kalapalat,paprikaa pilkottuna sekä miniluumutomaatteja neljään osaan leikattuna.
Kinkkupiirakka alimpana kuvassa. Siihen laitoin kinkkukuutioita sekä palvirouhetta. Lisäksi paprikaa ja sipulia pilkottuna, miniluumutomaatteja 4 osaan palottuna sekä ananaspaloja.
Näiden päälle laitoin liemen, joka sisälsi :
Creme Bonjour sipulisekoitusta 1 prk
Ranskankermaa 1 prk
Kermaviiliä 1 prk
Mustapippurituorejuustoa 1 prk
2 kananmunaa
suolaa
Hyviä tuli piirakoista, mut mun makuun sais olla mausteita enemmän. Josko seuraavalla kertaa kokeelis lisätä jotain. Vaik voihan se olla et mausteet sitte peittää muut maut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti