500g kalaa (käytin kirjolohta)
1 tl sitruunapippuria
½ tl mustapippuria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl voisulaa
½ dl hunajaa
1 dl kermaa
100 g sieniä
* Kuutioi kala, mausta ja ripottele päälle vehnäjauhot. Kaada voisula päälle.
* Laita 200 asteiseen uuniin n.15 minuutiksi, jonka jälkeen alenna lämpöä 175 asteeseen. Kaada päälle seos hunajasta, kermasta ja sienestä. Kypsennä 20 min.
* Sienet jätin pois ja kerman tilalla käytin mustapippurikermaa. Syätihin riisin ja salaatin kera. Hyvää oli NJAM!
Jälkkäri nautittihin pihalla =D |
Tein isomman satsin pakkaasehen kirjolohilaatikkoa. Heleppo kiiruhus siältä sit ottaa ja lämmittää. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti