perjantai 11. tammikuuta 2013

Pikkujoulukastamisia mm. glögihyytelökakku,pumpulikakku,suklaakakku,täytekakku,joulutorttuja,bullaa. 

 Glögihyytelökakku: 1 dl sokeria
                                                1 muna
                                                500 g tuorejuustoa( maustamaton)
                                                2 dl kermaa
                                                1 tl kanelia
                                                2 rkl vaniljasokeria
                                                6 liivatetta
                                                2 rkl kiehuvaa vettä 

- Vatkaa kerma vaahdoksi. Liota liivatteita kylmässä vedessä ja sulata kuumaan veteen.Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
           Päälle : 2 dl glögiä -kuumenna
                       3 liivatetta

Gluteeniton Suklaakakku aineet:

                                            150 g tummaa suklaata
                                            250 g voita
                                            2,5 dl keltuaista
                                            5 valkuaista
                                            2 dl maissitärkkelysjauhoja
                                            1,5 dl gluteenittomia jauhoja

Kostutus :                             1,5 dl omenamehua
                                             rommiesanssia vähän

Suklaamousse:                     100 g maitosuklaata
                                           1 dl kermaa

valkosuklaamousse:             300 g valkosuklaata
                                           3 dl kermaa

Kuorrutus:                          500 g sokerikuorrutetta

   
 

Hyvin perus, perus täytekakku

Suolapalana rullarieskaa ,jossa sisällä ruohosipulituorejuustoa, lauantaimakkaraa ja persiljaa.

Minttusuklaahyytelökakku:



                                     Pohja: 180 g Jyväshyvän suklaa-kaurakekksejä
                                                75 g voita

                                     Täyte: 5 liivatetta - liota
                                               5 dl kermaa - vaahdota
                                               2 valkuaista
                                               300 g Maraboun minttusuklaata - sulata
                                               0,5 dl vettä - kuumenna

                                    Koristeluun valkosuklaata + värjättyä valkosuklaata, joulukeppejä

Kahvikakku    NJAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti