torstai 15. elokuuta 2013

LEIVONTAAAA.............

 Pikaisesti väsättyjä pullukoota gluteenittomana. Ohje löytynee täältä

 Näihin tein seuraavalla ohjeella pohjan:
3 munaa, 2,5 dl sokeria ja 1 rkl vaniljasokeria vaahdotetaan, jonka jälkeen siihen lisäillään vuoronperään 4,5 dl vehnäjauhoja (johon lisätty leivinjauhetta 1 tl) ,voita 150 g ja 1,5 dl kiehautettua vettä- ei kuitenkaan kaadeta kiehuvana.
Vuoka n. 25*15 cm Paistetahan 175 astees n.20 min
Päälle sulatin lakritsaa kerman joukossa eli 2 dl kermaa ja Pandan Aito lakupaloja vähää vaille pussillinen.
 Aikas sakiaa kuorrutteesta tuli ja viälä ku malttamattomana
en sulattanu lakuja loppuun asti, elikkäs miul jäi lakupalojakin joukkoon.
Maku oli ihan jees ...seuraaval kerral vaan laitan hiukka vähemmän lakuja ja sulatan ne täysin. =)
 Pizzoja tein kolomee erilaasta, mut kaikkiin sama pohja:
25 g hiivaa
2,5 dl vettä
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
7 dl vehnäjauhoja


Tonnikalapizza
                                             Paholaisenhilloa
                                             chilitonnikalaa ja tavall.tonnikalaa sekaisin
                                             kurkkusalaattia
                                             juustoraastetta piälle

Jauhelihapizza                                                 Kinkkupizza

Ketsuppia                                                      ketsuppia
400 g jauhelihaa                                            50 g ohuen ohut kylmäsavukinkku
oreganoo                                                       1,5 dl kivettömiä oliiveja viipaleina
suolaa mustapippuria tomaattia                       valmiin pizzan päälle rucolaa ja kirsikkatomaattia
juustoraastetta
                                                        Täytekakun välissä on boysenmarjahilloa sekä
                                                        boysenmarjamoussea ohjeella:
                                                                     
                                                                       laitoin boysenmarjahilloa summis
                                                                      2,5 dl flora vispiä
                                                                      100 g vaniljarahkaa
                                                                      3 liivatelehteä
                                                  Täytekakkuja tein myös gluteenittomana yhen
                                                  samoin
                                                   kuin pizzoistakin tein
                                                  kahta lajia gluteenittomana vaihtaen vain jauhot
                                                  gluteenittomiksi.          
        


Salaateista jäi sit kuvat ottamati, mut niistä toisessa oli jääsalaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, cantaloupemelonia ja viinirypäleitä.

Ja toisessa makaroonia, suolakurkkua, omenaa, kinkkukuutioita, paprikaa ja majoneesia.


Leivoin myöskin NÄITÄ  =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti